Camera inspectie Tilburg

Met een camera inspectie kunnen we de binnenkant van uw riool bekijken. Dat heeft als voordeel dat we niets hoeven te slopen om het riool te kunnen inspecteren. En door een camera te gebruiken kunnen we heel precies verstoppingen en lekkages in kaart brengen.

Heeft u in Tilburg of omgeving last van een verstopping of van een rioollucht rond uw woning? Neem dan contact op met J.G. Riooltechniek via 085 - 106 14 55 of het contactformulier. Wij kunnen met een camera inspectie de oorzaak van uw rioolproblemen heel nauwkeurig achterhalen. En na de vaststelling van het probleem adviseren we u graag over de beste oplossing.

Rioolcamera Tilburg

Voordat we de camera inspectie zullen uitvoeren reinigen we eerst het riool. Als het riool helemaal schoon is kunnen we alle details goed zien op de camerabeelden. Zo krijgen we de beste resultaten. Het bijkomende voordeel is dat u in de nabije toekomst in ieder geval geen rioolreiniging meer nodig heeft.

We kunnen verschillende soorten camera’s gebruiken. Welke camera we inzetten hangt af van de breedte van het riool en van de aard van het probleem. We hebben verschillende mogelijkheden voor hele smalle- en hele brede rioolbuizen.

En wanneer het gaat om een hele kleine lekkage kunnen we naast de camera nog andere detectiemethoden inzetten. Een voorbeeld van zo’n andere detectiemethode is rookdetectie. Daarbij laten we niet-schadelijke rook los in het riool om te zien waar het naar buiten komt.

Wat doen we bij een camera inspectie in Tilburg?

Bij een gemiddelde camera inspectie duwen we een kabel met een camera de rioolbuis is. De camera heeft een flexibele kop. Deze is op afstand te besturen door de specialist. Op een apart scherm kunnen we de camerabeelden in real time volgen. Zo kunnen we heel gericht ieder stukje van uw riool inspecteren. En als u wilt kunt u zelfs meekijken met de specialist.

Onze werknemers zijn getraind om geen enkel detail te missen. En ze weten precies waar ze naar moeten kijken. Nadat we het probleem hebben vastgesteld stellen we een rapport op en geven we u advies over de beste manier om het riool te herstellen.

Dat hoeft overigens helemaal niet te betekenen dat het riool altijd vervangen moet worden. Vaak kunnen de problemen al worden opgelost met een gedeeltelijke renovatie of met het relinen van uw riool. In dat laatste geval brengen we een nieuwe laag aan de binnenzijde van het riool aan.

Voordelen camera inspectie Tilburg

Het grootste voordeel van een camera inspectie is dat we niet direct hoeven te graven en te slopen. Het stelt ons in staat een rioolinspectie uit te voeren zonder schade en overlast te veroorzaken. Op die manier houden we de kosten voor u zo laag mogelijk.

Een camera inspectie is ook heel efficiënt en heel precies. Daardoor kunnen we exact vaststellen waar we moeten graven en breken, mocht dat nodig zijn. Daarmee kunnen we de overlast voor u aanzienlijk beperken.

Een camera inspectie laten uitvoeren in Tilburg

Vermoedt u een rioolprobleem? Misschien heeft u regelmatig last van verstoppingen, of heeft u last van rioolvliegjes. J.G. Riooltechniek kan alle twijfel wegnemen met een camera inspectie.

Wij brengen uw riool gedetailleerd in kaart en vinden gegarandeerd de oorzaak van het probleem. We voorzien u vervolgens van deskundig advies voor het herstel van uw riool. Wilt u ons inschakelen? Bel 085 - 106 14 55 of vraag een offerte aan via het contactformulier voor een camera inspectie in Tilburg.