Ontstoppen Tilburg

Een verstopping in Tilburg in uw riolering kan vervelende gevolgen hebben. Uw toilet spoelt niet meer door en stroomt zelfs over. In uw bad- en doucheputje borrelt water omhoog en het loopt niet meer naar behoren weg. Er is waarschijnlijk een hoofdleiding verstopt, waardoor u allemaal problemen heeft met uw afvoeren in huis. Om dit probleem op te lossen, is het noodzakelijk om uw riolering te ontstoppen. Voor ontstoppen bent u aan het goede adres bij Rioolgroep in Tilburg. Wilt u de kans op een verstopping verkleinen? Dan kunt u bij ons ook preventief een rioolreiniging laten uitvoeren.

Ontstoppingsbedrijf Tilburg

Er zijn veel verschillende technieken die wij gebruiken voor een ontstopping in Tilburg en omgeving van Tilburg. Een rioolstelsel bestaat uit allerlei buizen waarvan de diameters nogal eens verschillen. Een buis met een kleine omtrek kan daarom niet met hetzelfde apparaat schoon worden gemaakt als bijvoorbeeld de hoofdleiding, een hele grote buis. Leidingen met een niet zo grote doorsnee worden ook met een hogedrukreiniger schoongemaakt, maar dit is een iets minder zware reiniger, met een minder hoge waterdruk. Verder worden smalle buizen, zoals in keukens en badkamer, gereinigd met veermachines.

Op elk van deze hogedruk- en veermachines kunnen spuitkoppen geplaatst worden. Dit omdat elke verstopping anders is en dus een andere techniek van ontstoppen nodig heeft. De verschillende soorten zijn de kettingfrees (harde afzettingen in uw riolering worden hiermee verwijderd), roterende pulsator (speciaal voor vervuiling als roest, kalk, cement en beton), rotomax (voor de zwaarste verontreinigingen), de zandschoen (voor als er veel zand in uw leidingen zit) en tot slot de standaard spuitkop (voor ‘normale’ verstoppingen).

Ontstoppen Tilburg contact

Heeft u problemen met uw riool, afvoer of hemelwaterafvoer? Wij zijn een ervaren ontstoppingsdienst in Tilburg en staan graag voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 085 - 106 14 35 of door ons contactformulier in te vullen.