Rioollekkage Tilburg

Een rioollekkage kan voor heel veel schade zorgen. Hoe langer u wacht, hoe groter de lekkage kan worden. Bovendien krijgt u last van een vervelende rioolstank. Zolang uw lekkage er is, zal u ook last blijven houden van stank vanwege een open verbinding met uw riool. Verder krijgt u mogelijk te maken met rioolvliegjes. Rioolwater trekt deze vliegjes namelijk aan. Heeft u een rioollekkage? Neem dan contact op met J.G. Riooltechniek. Wij verhelpen het probleem!

Een rioollekkage ontstaat bij nieuwe rioleringen vanwege een verkeerde montage. Bij oudere rioleringen kan er een lekkage optreden als wortels door rioolbuizen groeien of wanneer er een grondverzakking is geweest. Bovendien slijt een riool door gebruik. Een verstopping kan in sommige gevallen ook een lekkage veroorzaken.

Rioollekkage oplossen

Wij lossen uw rioollek in Tilburg op dankzij een vakkundige rioolinspectie. Met een rioolcamera of door middel van rookdetectie onderzoeken we de oorzaak van uw lekkage. Vervolgens repareren we de lekkage, zodat u van uw problemen af bent. Wilt u meer weten over onze diensten in Tilburg? Neem dan contact met ons op. Bel ons op 085 - 106 14 55 of vul ons contactformulier in. Wij helpen u dan zo snel mogelijk.