Rioolvliegjes Tilburg

Zitten er rioolvliegjes in uw huis in Tilburg? Dan komt dit waarschijnlijk omdat u een rioollekkage in uw riolering heeft. Dit veroorzaakt stankoverlast en kan ook rioolvliegjes aantrekken. Deze vliegjes worden ook wel latrinevliegjes of motmuggen genoemd en leven in verontreinigd water. Hoewel motmuggen zelf niet gevaarlijk zijn, kunnen ze wel veel bacteriën met zich meedragen.

Rioolvliegjes planten zich ontzettend snel voort. Ze kunnen wel 200 eitjes per dag leggen. Het is daarom belangrijk om snel tegen ze in actie te komen. Schakel ons dus vandaag nog in.

Rioolvliegjes bestrijden

Heeft u in Tilburg last van motmuggen? Wij lossen dit voor u op. Door een rioolinspectie weten we snel waar uw rioollekkage zit. Als onze rioolspecialisten dit eenmaal gevonden hebben, kunnen ze het meteen voor u ontstoppen of repareren. We kunnen uw riolering schoonspuiten of indien nodig renoveren. Als de lekkage door één van onze rioolspecialisten is verholpen zult u binnen enkele dagen merken dat ook de motmuggen gaan verdwijnen. Doordat deze geen organische voedingsbodem meer hebben om eitjes op te leggen.

Latrinevliegjes bestrijden Tilburg

Wilt u in Tilburg weten wat wij voor u kunnen doen? Vraag het aan een van onze specialisten. Vul ons contactformulier in of bel 085 - 106 14 55 om een afspraak te maken.