Teamfoto Rioolgroep Zuidwest B.V.

Aanleggen en vervangen

Wij staan in Tilburg voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Tilburg, hoofdvestiging Tholen

Riolering aanleggen in Tilburg

Wanneer u een woning aan het bouwen of verbouwen bent of als uw riool aan vervanging toe is, Als u hulp nodig heeft, staan de vakmannen van Rioolgroep Zuidwest B.V. voor u klaar. Met hoogwaardige materialen en uitgebreide kennis kunnen wij u volledig van dienst zijn bij het succesvol afronden van de klus. Bij Rioolgroep Zuidwest B.V. hebben wij de expertise om u te helpen bij het installeren van een nieuwe riolering, het renoveren van uw riool, het vervangen van leidingen, het aanleggen van de riolering, het aanleggen en afsluiten van de afvoer en het verleggen van leidingwerk.

Een groot gedeelte van de riolering is niet zichtbaar, omdat het zich onder de vloer of in de muur bevindt. Dit maakt het extra belangrijk om dit op een juiste manier aan te leggen of te vervangen, aangezien anders het nodig is om muren en vloeren te breken om het probleem op te lossen. Met zorg en nauwkeurigheid zorgen wij ervoor dat uw riolering nog vele jaren probleemloos blijft werken.

Riolering aanleggen: gresbuis vervangen of gresbuis aansluiten op PVC

Gresbuizen worden nog veel gebruikt in oude woningen. Als er bijvoorbeeld een lek optreedt in een oude gresbuis, willen veel mensen graag weten of het mogelijk is om deze te vervangen door een PVC buis zonder dat de complete riolering vernieuwd hoeft te worden. Geen enkel probleem, wij maken gebruik van speciale overgangsstukken zodat de volledige riolering niet vervangen hoeft te worden.

Bij een rioollekkage in een riolering met gresbuizen is het echter wel verstandig om een rioolinspectie uit te voeren. Met het uitvoeren van een rioolinspectie kunnen alle gresbuizen onderzocht worden om de staat van de buizen vast te stellen. Als de gresbuis riolering in een slechte staat verkeert, kan het verstandig zijn om het hele riool te vervangen.

Riolering vervangen in Tilburg

Mocht het zijn dat het riool in de woning aan vervanging toe is omdat op steeds meer plekken lekkages zijn of wilt u dat voorkomen? Bij Rioolgroep Zuidwest B.V. kunnen we u ondersteunen bij het vervangen van uw hele rioolsysteem. Indien u vragen heeft over uw riolering en behoefte heeft aan een passend advies, kunt u contact met ons opnemen via 085 106 1455.

Over ons

Wij onderscheiden ons door als een van de weinige bedrijven alle aspecten van rioleringswerkzaamheden zelf uit te voeren. Met trots kunnen we zeggen dat ons toegewijde team van gecertificeerde professionals nauw betrokken... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1455

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Rioolgroep Zuidwest B.V.

Wij onderscheiden ons door als een van de weinige bedrijven alle aspecten van rioleringswerkzaamheden zelf uit te voeren. Met trots kunnen we zeggen dat ons toegewijde team van gecertificeerde professionals nauw betrokken is bij elke stap van het proces. Door met u mee te denken, streven we niet alleen naar het oplossen van uw rioleringsproblemen, maar ook naar het bieden van een oplossing die echt aan uw behoeften voldoet. Deze actieve betrokkenheid leidt tot een oplossing waar zowel u als wij blij van worden.


Als uw specialist in het vervangen of aanleggen van rioleringen, staan wij voor u klaar wanneer zich een rioolprobleem voordoet. Of het nu gaat om inspectie, ontstopping, of reiniging van uw riool, afvoer of leidingen, wij hebben de kennis en ervaring om het probleem grondig aan te pakken. Of het nu gaat om een verstopt toilet, een geblokkeerde afvoer of wateroverlast, onze vakbekwame monteurs staan paraat om het probleem vakkundig op te lossen, zodat u snel weer van een goed werkend rioleringssysteem kunt genieten.


VCA

Reviews van Rioolgroep Zuidwest B.V.

Door Julian van der Linden
Op 29 februari 2024
10

Super bedrijf. Aanwezig op locatie binnen 24 uur en zeer goed werk geleverd.

Door Auke Lootsma
Op 14 december 2023
10

Proffessioneel en snel probleem opgelost, en ook advies en uitgelegd wat de (on)mogelijkheden gekregen. Kortom: natuurlijk hopen dat het niet meer gaat gebeuren, maar als het gebeurd zal ik ze zeker weer bellen.

Door Ivana Pesic
Op 14 augustus 2023
10

Wat een fantastische service. Ik belde in de ochtend en een paar uur later stond er al iemand voor de deur. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van wanneer de monteur ongeveer langs zou komen. De monteur Stef was erg vriendelijk en professioneel. Hij gaf handige tips en legde heel netjes uit wat hij aan het doen was aangezien ik erg nieuwsgierig stond te kijken. Hij hielp ook nog met zware lades terug zetten in mijn wastafel. Als ik meer dan 5 sterren kon geven dan had ik dat zeker gedaan!