Werkzaam in Tilburg, hoofdvestiging Amstelveen

Direct een rioleringsbedrijf nodig?Bel 085 106 1455Of vul het formulier in

Afvoer ontstoppen Tilburg

Het is mogelijk om zelf een verstopping in het riool op te lossen. Er zijn verschillende manieren beschikbaar hiervoor. Maar het is van groot belang om eerst te achterhalen waar de verstopping precies zit. U hebt opgemerkt dat er een verstopping is omdat het water niet goed of helemaal niet wegloopt. Het is handig om dit ook bij andere afvoeren te controleren om te zien of het probleem alleen bij deze specifieke afvoer ligt of dat het elders ook voorkomt. In geval van een goede doorstroming bij de andere afvoeren, ligt het probleem hoogstwaarschijnlijk bij deze specifieke afvoer. Als hetzelfde probleem zich echter manifesteert bij de andere afvoeren, is het verstandig om de hulp in te schakelen van J.G. Riooltechniek.

Bij een dieperliggend probleem in de afvoer is het mogelijk dat er een borrelend geluid waarneembaar is in de afvoer en bij het doorspoelen van het toilet. Als uw afvoer volledig verstopt is, is het mogelijk dat het probleem niet bij u ligt maar bij de gemeente. Echter, om dit met zekerheid te kunnen zeggen, moet de erfscheidingsput gecontroleerd worden. Als u bekend bent met de locatie van deze put, kunt u deze inspecteren. In het geval dat er water in de scheidingsschacht aanwezig is, ligt het probleem bij de gemeente. Als de put echter droog is, bevindt het probleem zich in uw rioleringssysteem.

J.G. Riooltechniek: uw rioleur in Tilburg en omgeving!

Zelf de afvoer ontstoppen

Indien u merkt dat uw riool verstopt is, kunt u proberen dit zelf te verhelpen. Er zijn diverse mogelijkheden om dit te doen, namelijk door het gebruik van een plopper of soda. Plaats de plopper op de afvoer en druk stevig heen en weer, herhaal dit een paar keer. Spoel de afvoer door met een emmer water om de losgekomen viezigheid weg te spoelen. Hiermee kunt u meteen zien of het ontstoppen goed uitgevoerd is.

Als u te maken krijgt met lichte verstoppingen, kan soda een handige oplossing zijn. Begin met het koken van een volle waterkoker en giet het hete water rustig in de afvoer. Dit zal het hardnekkige vuil helpen losweken. Doe een half kopje soda in de afvoer en verdeel het gelijkmatig. Voeg dan een kopje azijn toe aan de soda. Deze combinatie veroorzaakt een sterke reactie. Laat het mengsel ongeveer een kwartier inwerken. Vul nogmaals de waterkoker en giet het gekookte water door de afvoer zodra dit klaar is. Dit zorgt ervoor dat de afvoer weer vrij is van eventuele resten en geeft direct aan of de maatregelen succesvol zijn geweest.

Hulp inschakelen bij een verstopte afvoer in Tilburg

Indien het zelf ontstoppen van de afvoer niet succesvol is geweest of als u het liever direct aan de specialist overlaat, kunt u met ons in contact komen. Door gebruik te maken van diverse technieken en onze uitgebreide kennis, lossen wij elke verstopping voor u op met behulp van de nieuwste apparatuur. Door te bellen naar 085 106 1455 kunt u ons inschakelen. Wij zullen u vervolgens verder helpen en de verstopping zo snel mogelijk voor u oplossen.


Ontstoppen afvoer in Tilburg

Een rioolspecialist zal een verstopte afvoer kunnen ontstoppen met behulp van een hogedrukspuit of met behulp van een trekveer. Met een hogedrukspuit is het probleem het snelst opgelost en wordt het hele riool doorgespoten met het water.

Over ons

J.G. Riooltechniek is een gespecialiseerd rioleringsbedrijf, waarbij onze professionals voornamelijk worden ingezet bij diverse verstoppingen. Of het nu gaat om een verstopte vaatwasser, een verstopt doucheputje, een verstopping in het toilet of... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1455

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vrijblijvende offerte voor ontstoppen afvoer?

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over J.G. Riooltechniek

J.G. Riooltechniek is een gespecialiseerd rioleringsbedrijf, waarbij onze professionals voornamelijk worden ingezet bij diverse verstoppingen. Of het nu gaat om een verstopte vaatwasser, een verstopt doucheputje, een verstopping in het toilet of een verstopte regenwaterafvoer, wij staan paraat om deze problemen op te lossen. Dankzij onze vakmannen met jarenlange ervaring, kunnen we moeiteloos elke type leiding, afvoer en riool ontstoppen.


Logo van VCA
VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!