Teamfoto Rioolgroep Zuidwest B.V.
Werkzaam in Tilburg, hoofdvestiging Tholen

Gootsteen ontstoppen in Tilburg

Voor verschillende doeleinden, zoals het schoonmaken van de vaat, het wassen van uw handen en het afgieten van water tijdens het koken, maakt u dagelijks gebruik van de gootsteen. Het is ontzettend vervelend wanneer dit gebeurt, als ze verstopt raakt en niet langer doorloopt, zodat u de gootsteen niet kunt gebruiken. Als u niet in staat bent om de verstopping zelf te verhelpen, kunt u Rioolgroep Zuidwest B.V. inschakelen om dit voor u op te lossen.

We begrijpen dat het vervelend kan zijn als de gootsteen verstopt raakt en streven ernaar om zo snel mogelijk bij u langs te komen. Voor een snelle oplossing van het probleem kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 085 106 1455. Samen plannen we een afspraak in. Wij passen verschillende middelen toe om elke verstopping aan te pakken, rekening houdend met de situatie.

Mogelijke oorzaken verstopte gootsteen

Een verstopte gootsteen kan voortkomen uit verschillende oorzaken. Er worden vaak diverse dingen weggespoeld door de gootsteen in de keuken, waaronder zeepresten na het handen wassen. Bijgevolg spoelen er ook vaak etensresten door de afvoerbuizen. Deze etensresten bevatten vaak vetten die aan de binnenkant van de afvoerbuizen blijven kleven, waardoor verstoppingen kunnen ontstaan.

Als de vetten aan de buitenkant van de afvoerbuizen blijven kleven, zal dit de doorgang vernauwen. Wanneer de afvoerbuizen zijn verstopt door vetophopingen, zal het afvoerwater niet meer goed of helemaal niet meer kunnen weglopen. Mocht dit bij u het geval zijn, dan kunt u het beste Rioolgroep Zuidwest B.V. benaderen om deze kwestie voor u te verhelpen.

Rioolgroep Zuidwest B.V.: uw rioleur in Tilburg en omgeving!

Zelf de gootsteen ontstoppen

Sommige verstoppingen zijn zelf op te lossen, al is dat soms voor kortere periode. Als het namelijk gaat om een diepliggend probleem, zult u daar een rioleringsbedrijf voor moeten inschakelen. Als u zelf aan de slag wilt gaan met het verhelpen van de verstopping, kunt u gebruik maken van een ontstoppingsveer, plopper of soda spoeling. Zorg ervoor dat de afvoerbuizen niet beschadigd raken door een verkeerd gebruik van een van de middelen.

Toch een professional inschakelen?

Wanneer het zelf ontstoppen van de afvoer niet afdoende is gebleken of als de verstopping na korte tijd opnieuw optreedt, Voor een verstandige keuze schakelt u Rioolgroep Zuidwest B.V. in. Wij werken professioneel en maken gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor wij de verstopping snel kunnen oplossen. Onze werkplek laten wij altijd netjes en schoon achter, zodat u direct weer gebruik kunt maken van de gootsteen. Neem voor een afspraak contact met ons op via 085 106 1455.


Over ons

Wij onderscheiden ons door als een van de weinige bedrijven alle aspecten van rioleringswerkzaamheden zelf uit te voeren. Met trots kunnen we zeggen dat ons toegewijde team van gecertificeerde professionals nauw betrokken... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1455

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor gootsteen ontstoppen?

Over Rioolgroep Zuidwest B.V.

Wij onderscheiden ons door als een van de weinige bedrijven alle aspecten van rioleringswerkzaamheden zelf uit te voeren. Met trots kunnen we zeggen dat ons toegewijde team van gecertificeerde professionals nauw betrokken is bij elke stap van het proces. Door met u mee te denken, streven we niet alleen naar het oplossen van uw rioleringsproblemen, maar ook naar het bieden van een oplossing die echt aan uw behoeften voldoet. Deze actieve betrokkenheid leidt tot een oplossing waar zowel u als wij blij van worden.


Als uw specialist in het vervangen of aanleggen van rioleringen, staan wij voor u klaar wanneer zich een rioolprobleem voordoet. Of het nu gaat om inspectie, ontstopping, of reiniging van uw riool, afvoer of leidingen, wij hebben de kennis en ervaring om het probleem grondig aan te pakken. Of het nu gaat om een verstopt toilet, een geblokkeerde afvoer of wateroverlast, onze vakbekwame monteurs staan paraat om het probleem vakkundig op te lossen, zodat u snel weer van een goed werkend rioleringssysteem kunt genieten.


VCA

Reviews van Rioolgroep Zuidwest B.V.

Door Julian van der Linden
Op 29 februari 2024
10

Super bedrijf. Aanwezig op locatie binnen 24 uur en zeer goed werk geleverd.

Door Auke Lootsma
Op 14 december 2023
10

Proffessioneel en snel probleem opgelost, en ook advies en uitgelegd wat de (on)mogelijkheden gekregen. Kortom: natuurlijk hopen dat het niet meer gaat gebeuren, maar als het gebeurd zal ik ze zeker weer bellen.

Door Ivana Pesic
Op 14 augustus 2023
10

Wat een fantastische service. Ik belde in de ochtend en een paar uur later stond er al iemand voor de deur. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van wanneer de monteur ongeveer langs zou komen. De monteur Stef was erg vriendelijk en professioneel. Hij gaf handige tips en legde heel netjes uit wat hij aan het doen was aangezien ik erg nieuwsgierig stond te kijken. Hij hielp ook nog met zware lades terug zetten in mijn wastafel. Als ik meer dan 5 sterren kon geven dan had ik dat zeker gedaan!