Direct een rioleringsbedrijf nodig in Tilburg?Bel 085 106 1455Of vul het formulier in

Badkamer ontstoppen

Wij staan in Tilburg voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Tilburg, hoofdvestiging Tholen

Badkamer ontstoppen in Tilburg

Er zijn meerdere afvoeren in de badkamer aanwezig. Elk van deze afvoeren kan verstopt raken, wat natuurlijk erg vervelend is. Het kan voorkomen dat enkel het doucheputje verstopt raakt, maar het kan ook gebeuren dat de verstopping dieper in het afvoersysteem zit. Hierdoor loopt het water in de toilet en wastafel ook niet meer weg. Als dit het geval is, is het verstandig om Rioolgroep Zuidwest B.V. in te schakelen.

Bij ernstige rioolproblemen kunnen particulieren alleen kiezen voor agressieve middelen om het probleem te verhelpen. Helaas kunnen deze middelen vaak meer schade toebrengen dan oplossen. Het kan voorkomen dat de rioleringsbuizen aangetast raken en mogelijk beschadigd worden. Hierdoor wordt de kans op lekkages groter, wat alleen maar bijkomende problemen met zich meebrengt. Mocht u te maken krijgen met serieuze rioolproblemen in de badkamer, dan zijn wij er voor u! Wij hebben veel ervaring en zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Bel ons direct op 085 106 1455 en wij komen zo snel mogelijk langs.

Oorzaken problemen badkamer

In de badkamer ontstaan regelmatig verstoppingen door het gebruik van verzorgingsmiddelen. Haren zijn een veelvoorkomende boosdoener. Op het moment dat u de douche en wastafel gebruikt, wordt er nieuw vuil toegevoegd aan de leiding. Hierdoor zal de leiding steeds verder dichtslibben en uiteindelijk compleet verstopt zijn. Een verstopping in de badkamer kunnen we zeker verhelpen. Maar voorkomen is altijd de beste optie.

Een goede manier om te voorkomen dat de badkamer verstopt raakt, is door regelmatig de putjes schoon te maken en na elke douchebeurt de haren uit de afvoer te verwijderen. Een kleine aanpassing kan leiden tot aanzienlijke kosten- en tijdsbesparingen. Het schoonmaken van de putjes is vaak een effectieve manier om een beginnende verstopping in de badkamer te verhelpen.

Verhelpen ontstopping badkamer

Mocht u zelf niet in staat zijn om het probleem op te lossen, dan staan wij voor u klaar om de verstopping te verhelpen bij Rioolgroep Zuidwest B.V.. Bel ons op 085 106 1455 en we zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk bij u langs te komen. We begrijpen namelijk hoe irritant het is om uw badkamer niet goed te kunnen gebruiken. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij vaak in staat om de verstopping snel en efficiënt op te lossen.

Over ons

Wij onderscheiden ons door als een van de weinige bedrijven alle aspecten van rioleringswerkzaamheden zelf uit te voeren. Met trots kunnen we zeggen dat ons toegewijde team van gecertificeerde professionals nauw betrokken... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1455

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over Rioolgroep Zuidwest B.V.

Wij onderscheiden ons door als een van de weinige bedrijven alle aspecten van rioleringswerkzaamheden zelf uit te voeren. Met trots kunnen we zeggen dat ons toegewijde team van gecertificeerde professionals nauw betrokken is bij elke stap van het proces. Door met u mee te denken, streven we niet alleen naar het oplossen van uw rioleringsproblemen, maar ook naar het bieden van een oplossing die echt aan uw behoeften voldoet. Deze actieve betrokkenheid leidt tot een oplossing waar zowel u als wij blij van worden.


Als uw specialist in het vervangen of aanleggen van rioleringen, staan wij voor u klaar wanneer zich een rioolprobleem voordoet. Of het nu gaat om inspectie, ontstopping, of reiniging van uw riool, afvoer of leidingen, wij hebben de kennis en ervaring om het probleem grondig aan te pakken. Of het nu gaat om een verstopt toilet, een geblokkeerde afvoer of wateroverlast, onze vakbekwame monteurs staan paraat om het probleem vakkundig op te lossen, zodat u snel weer van een goed werkend rioleringssysteem kunt genieten.


Logo van VCA
VCA

Reviews van Rioolgroep Zuidwest B.V.

Door Julian van der Linden
Op 29 februari 2024
10

Super bedrijf. Aanwezig op locatie binnen 24 uur en zeer goed werk geleverd.

Door Auke Lootsma
Op 14 december 2023
10

Proffessioneel en snel probleem opgelost, en ook advies en uitgelegd wat de (on)mogelijkheden gekregen. Kortom: natuurlijk hopen dat het niet meer gaat gebeuren, maar als het gebeurd zal ik ze zeker weer bellen.

Door Ivana Pesic
Op 14 augustus 2023
10

Wat een fantastische service. Ik belde in de ochtend en een paar uur later stond er al iemand voor de deur. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van wanneer de monteur ongeveer langs zou komen. De monteur Stef was erg vriendelijk en professioneel. Hij gaf handige tips en legde heel netjes uit wat hij aan het doen was aangezien ik erg nieuwsgierig stond te kijken. Hij hielp ook nog met zware lades terug zetten in mijn wastafel. Als ik meer dan 5 sterren kon geven dan had ik dat zeker gedaan!