Rioolrenovatie Tilburg

Heeft uw riolering een rioolrenovatie nodig omdat u bijvoorbeeld steeds weer last heeft van een verstopt riool? De rioolexperts van J.G. Riooltechniek hebben hier jaren ervaring mee. We kunnen uw riool deels vervangen of relinen. Net als veel andere onderdelen van uw woning is ook een riolering aan slijtage onderhevig. Ook uw riool heeft dus onderhoud nodig. Wacht u daar te lang mee? Dan is er een grote kans dat er lekkages ontstaan. Zo kunnen er scheuren of gaten in uw riolering ontstaan. Het gevolg is een rioollekkage. Deze trekt ongedierte aan en geeft veel stankoverlast. Voorkom dit en schakel een rioolexpert in Tilburg in!

Uw riool relinen

Indien uw riool is beschadigd kunt u er voor kiezen om uw riool te relinen. Relining is een techniek waarbij een nieuwe laag aan de binnenkant van uw riool aanmaken. Deze laag vormt zich over gaten en andere beschadigingen heen. Dat is goedkoper dan een heel nieuw riool laten aanleggen en het geeft minder overlast. Bovendien kan uw riolering er na relinen weer vele jaren tegenaan.

Rioolrenovatie Tilburg uitvoeren

Wilt u ons inschakelen voor een professionele rioolrenovatie in Tilburg? Onze vakmannen weten alles over riooltechniek en rioolreparatie. Neem vandaag nog contact met ons op. Bel op 085 - 106 14 55 of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag.