Teamfoto Rioolgroep Zuidwest B.V.
Werkzaam in Tilburg, hoofdvestiging Tholen
Problemen met een verstopte gootsteen Redactie, 4 februari 2024
Rioolgroep Zuidwest B.V.: uw rioleur in Tilburg en omgeving!

Het is iets wat vroeg of laat gebeurt: een verstopte gootsteen. U wilt niets liever dan een verstopping in uw gootsteen snel verhelpen, zodat u deze weer kunt gebruiken zoals gewoonlijk. Het is van essentieel belang om een verstopping in uw gootsteen zo snel mogelijk te verhelpen in verband met de riolering.

Indien er meerdere afvoeren verstopt zijn, is het niet haalbaar om dit zelf op te lossen. Wanneer dit gebeurt, is het van belang om zo snel mogelijk een professional in te schakelen. Het is namelijk mogelijk dat een verstopping schade aan het rioleringssysteem kan veroorzaken.

Als er moeite is met het afvoeren van water in diverse afvoeren, is het moeilijk om precies te bepalen waar het probleem zich bevindt. Om die reden is het verstandig om een professioneel rioleringsbedrijf in te schakelen. Voorkom dat u zelf aan de slag gaat met middeltjes, omdat dit vaker tot mislukking leidt dan tot succes.

Belangrijke tips voor het ontstoppen van uw keukenafvoer

De gootsteen in uw keuken loopt het grootste risico op verstoppingsproblemen. Dagelijks gebruik leidt tot de ophoping van vet en voedselresten, wat uiteindelijk tot een verstopte gootsteen kan leiden. Hoewel verstoppingsproblemen meestal gemakkelijk kunnen worden opgelost, zijn er ook complexere gevallen waarbij professionele hulp noodzakelijk is.

Vet- en etensresten kunnen ervoor zorgen dat een gootsteen verstopt raakt, wat veelvuldig voorkomt. Een eenvoudige manier om dit te voorkomen is door uw bord of pan af te vegen met een keukenpapier voordat u deze afspoelt in de gootsteen. Onvoldoende onderhoud aan uw riolering kan de oorzaak zijn van herhaalde verstoppingen in uw keuken.

Indien het water in de gootsteen niet meer goed wegloopt of er een onaangename geur uitkomt, kan dit een indicatie zijn van een verstopping. Bij moeilijkheden tijdens het koken en afwassen, is het verstandig om snel de juiste hulp in te roepen. Als u de rioleringsbuizen zonder beschadigingen wilt laten reinigen, kunt u het beste een ervaren rioleringsbedrijf inschakelen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1455

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Rioolgroep Zuidwest B.V.

Wij onderscheiden ons door als een van de weinige bedrijven alle aspecten van rioleringswerkzaamheden zelf uit te voeren. Met trots kunnen we zeggen dat ons toegewijde team van gecertificeerde professionals nauw betrokken is bij elke stap van het proces. Door met u mee te denken, streven we niet alleen naar het oplossen van uw rioleringsproblemen, maar ook naar het bieden van een oplossing die echt aan uw behoeften voldoet. Deze actieve betrokkenheid leidt tot een oplossing waar zowel u als wij blij van worden.


Als uw specialist in het vervangen of aanleggen van rioleringen, staan wij voor u klaar wanneer zich een rioolprobleem voordoet. Of het nu gaat om inspectie, ontstopping, of reiniging van uw riool, afvoer of leidingen, wij hebben de kennis en ervaring om het probleem grondig aan te pakken. Of het nu gaat om een verstopt toilet, een geblokkeerde afvoer of wateroverlast, onze vakbekwame monteurs staan paraat om het probleem vakkundig op te lossen, zodat u snel weer van een goed werkend rioleringssysteem kunt genieten.


VCA

Reviews van Rioolgroep Zuidwest B.V.

Door Julian van der Linden
Op 29 februari 2024
10

Super bedrijf. Aanwezig op locatie binnen 24 uur en zeer goed werk geleverd.

Door Auke Lootsma
Op 14 december 2023
10

Proffessioneel en snel probleem opgelost, en ook advies en uitgelegd wat de (on)mogelijkheden gekregen. Kortom: natuurlijk hopen dat het niet meer gaat gebeuren, maar als het gebeurd zal ik ze zeker weer bellen.

Door Ivana Pesic
Op 14 augustus 2023
10

Wat een fantastische service. Ik belde in de ochtend en een paar uur later stond er al iemand voor de deur. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van wanneer de monteur ongeveer langs zou komen. De monteur Stef was erg vriendelijk en professioneel. Hij gaf handige tips en legde heel netjes uit wat hij aan het doen was aangezien ik erg nieuwsgierig stond te kijken. Hij hielp ook nog met zware lades terug zetten in mijn wastafel. Als ik meer dan 5 sterren kon geven dan had ik dat zeker gedaan!